DROST COATINGS

Een gebouw met precies de juiste verf verfraaien en beschermen is een mooie klus.

Drost levert al ruim 100 jaar de beste verven voor de meest veeleisende (vak)mensen.

Drost is een betrokken bedrijf is met korte lijnen met passie voor verf.

Met elkaar komen we tot de ideale oplossing, ongeacht de omvang of bijzonderheden van uw project.

Met elk blik opent u een waaier aan service en ondersteuning. Daarom hebben wij voor Drost gekozen.

 

Devetaal  Supreme Hoogglans

 

Extreem duurzame biobased en weervaste hoogglans lakverf. Geschikt voor alle seizoenen.

Een van de beste glanslakken die in Nederland te verkrijgen is. Deze verf heeft een levenduur die kan oplopen tot wel 12 jaar. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

 Devetaal SB Hoogglans

Zeer goede dekking en vloeiing, hoge glans, uitstekende kantendekking en grote duurzaamheid. Gemodificeerd met een siliconen bindmiddel en een UV-filter voor een langer glansbehoud. In één laag kan een zeer hoge laagdikte worden opgebracht. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

Devetaal PU Zijdeglans

Dit is een met PU gemodificeerde, krasvaste alkydhars lakverf. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

 

Devetaal Grondlak Supreme

 

Duurzame grondlak die toegepast dient te worden in het Devetaal Supreme Hoogglans laksysteem.

Leverbaar in nagenoeg elke kleur.


Devetaal Grondlak A

 

Topkwaliteit grondlak voor op hout, ongekende dekkracht en enorm uitstrijkvermogen. Leverbaar in vele kleuren.

Devetaal Multiprimer Express

 

Snel drogende hechtprimer (meerdere lagen op een dag) voor o.a op (verzinkt)staal, aluminium, geglazuurde tegels, enkele kunststoffen en hout en houtachtige materialen.

Leverbaar in vele kleuren.

Drostal SV SB

Luchtdrogende ademende grond en dekverf (houtbeits) met zgn. driekwart glans. Bijzondere eigenschappen: goede vulling en dekking, vochtregulerend, zeer gemakkelijk te verwerken en zeer goed dekkend. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

 

Drostal DB Zijdeglans

Luchtdrogende dekkende zijdeglanzende houtbeits, ademende grond- en dekverf.

Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

 

Alaska+ MUURVERF

 

Een schrobvaste, oplosmiddelvrije universele matte latex voor binnen- en beschermd buitenwerk. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

Alaska Premium

 

Zeer goed reinigbare topkwaliteit matte binnenmuurverf, toepasbaar als er zeer hoge eisen gesteld. Voorzien van HACCP certificaat, Eco footprint, A+ emissie. Is goed reinigbaar, glanst niet op en is binnenklimaat zuiverend.

Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

Wallcoat pu/ac eiglans

 

Een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten met hoge dekkracht, lichte spatarme verwerking, weerbestendig en schrobvast; reukarm, vrij van oplosmiddelen, vuilafstotend, niet vergelend, UV-bestendig, elastisch. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

Krijtinto

 

Een zeer matte, schrobvaste, oplosmiddelvrije krijtverf. Maakbaar op onze mengmachine in heel veel kleuren.

Devetaal vloerverf pu

Halfglanzende beton- en vloerverf op basis van een moeilijk verzeepbare polyurethaan gemodificeerde alkydhars op steen en steenachtige materialen, beton, eterniet zoals vloeren en plantenbakken en maatvast houtwerk. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

Devetop pu parketlak

Een zijdeglanzende, waterverdunbare parketlak op basis van polyurethaan, met een goede vulling en vloei. Devetop PU Parketlak is slijt- en krasvast en bestand tegen huishoudchemicaliën. Geschikt voor alle houten vloeren. Leverbaar in ruim zo'n 25 kleuren.

Devetop PU/AC Noblesse mat

Een voor- en aflak voor binnen op hout, steen en steenachtige ondergrond, pleisterwerk, beton, asbestcement en hard plastic. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

Devetop PU/AC Noblesse zijdeglans

 

Een voor- en aflak voor binnen op hout, steen en steenachtige ondergrond, pleisterwerk, beton, asbestcement en hard plastic. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

Devetop PU/AC Noblesse glans

 

Een voor- en aflak voor binnen op hout, steen en steenachtige ondergrond, pleisterwerk, beton, asbestcement en hard plastic. Leverbaar in nagenoeg elke kleur.

Devetop pu/ac grondlak

Drostal Impregneer

UV-absorberende, niet filmvormend houtveredelingsproduct op basis van gemodificeerde alkydhars. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld gevelbetimmering, die een natuurlijke houtuitstraling behoeft. Leverbaar in zo'n 25 kleuren.

Drostal TB

Een zijdeglanzende beits met goede vulling, waterafstotendheid, snelle droging en prettige verwerking. Door toepassing van een zgn. vernettend UV-filter extra lange levensduur. Voor binnen en buiten. Leverbaar in zo'n 25 kleuren.

Revi Hoogglans

Revi Zijdeglans