UNILUX HORREN

Wij leveren, meten en monteren ook rolhorren, inzethorren en plissehordeuren van het merk Unilux.

 

 

 

Plissefit hordeuren

De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren.

 

 

rolhor superplus

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met speedreducer. Deze speedreducer zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De Super+ is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling.

Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten.

 

 

 

voorzethor

Deze voorzethor kan o.a. worden geleverd met scharnieren en een magneet.

Als veerstifthor biedt deze de mogelijkheid om als vaste horpaneel in een houten kozijn of muursponning te plaatsen.

De borstel rondom het profiel zorgt voor een insecten-dichte afsluiting.

 

 

Rolhor of hordeur comfort

De Comfort is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 42 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast. Zowel horizontale (voor ramen) als verticale (voor deuren en hoge ramenn) plaatsing is mogelijk. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de Comfort ook buiten geplaatst kan worden. Het gaas beweegt zich vrij in de geleiders, wat de duurzaamheid ten goede komt.

 

 

 

vaste hordeur

Solide, betrouwbaar en duurzaam. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zal deze hordeur nooit klemmen of over de grond slepen. Indien gewenst kan, naast de standaard aluminium schopplaat, een duwplaat gemonteerd worden. Deze plaat kan zowel in het midden, links of rechts als duwplaat fungeren.

De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen. Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit.

In-de-dag kan de hordeur Luxe ook als pendeldeur, ofwel saloondeur, geplaatst worden. Voordeel van een dergelijke toepassing is dat de hordeur 2 zijden op kan scharnieren en zo de doorloop makkelijker maakt.